Warning: session_start(): open(/home/krasotai/public_html/waxbg.com/session/sess_jr1dbv2km9efo822c4ms10d8j3, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/krasotai/public_html/waxbg.com/vqmod/vqcache/vq2-system_library_session.php on line 16 Доставка

Доставка

ПРОДУКТИТЕ СЕ ДОСТАВЯТ НА ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС АДРЕС С КУРИЕРСКА ФИРМА

ПОРЪЧКИ ПУСНАТИ ДО 16:00 ЧАСА В РАБОТЕН ДЕН СЕ ИЗПРАЩАТ НА СЪЩИЯ ДЕН И ПРИСТИГАТ НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН.
за София доставката е в рамките на 24 часа  / в работни дни /
За всички останали градове  48 часа / в работни дни /


ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под  10 лева, се наложи въвеждането на нови условия за доставка.
*Поръчки до 10 лева се изпращат след предварително заплащане на тяхната стойност.
Заплащането може да бъде извършено по банков път или по куриерска фирма Еконт .
*Изпращането на поръчки до 10 лева се извършва с фирма Еконт , като цената за доставка се заплаща от клиента при получаване на поръчката.
*Цените на доставка се определят според тарифата на куриерска фирма Еконт *


Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска  фирма Лео  Експрес.
*Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео  Експрес и зависи от обема и големината  на продуктите*
*РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!*

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. 
*Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера. 
*При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.   

Примерни цени за доставка за пакет с кола маска 5 – 8 лева
до 2 кг - 4.99 лв
до 5 кг - 6.99 лв
до 10 кг 9.99 - 12.99 лв
Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване. 

 

ВНИМАНИЕ НОВА НАМАЛЕНА ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА!
ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ С КОЛА МАСКА ДО 2 КИЛОГРАМА Е 4.99 ЛЕВА

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.

Warning: imagepng(/home/krasotai/public_html/waxbg.com/image/ssb_qr_code/qr_cb889c44a91355c773c78789440af381.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/krasotai/public_html/waxbg.com/system/config/ssb_library/catalog/phpqrcode/qrimage.php on line 1