Меню
Продукти в кошницата

Доставка

Стараем се да ви предложим доставка на най-изгодни цени!

Ето за това, чрез партньорството ни с куриерска фирма Лео експрес смеем да заявим, че Ви доставяме най-ниската доставна цена!

Поръчаните продукти се доставят до желан до Вас адрес, като това може да е офис на фирмата куриер или личен/служебен адрес, и това е без оскъпяване!


Срок за доставка:
За София доставката е в рамките на един работен ден.
За други големи населени места, доставката е в рамките на един или два работни дни.
За по-малките населени места, където куриерите работят по график, пратките се доставят в определени дни от седмицата.
Пратки заявени до 15:00 часа се предават на куриера на същия ден!


Цени и условия:

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи въвеждането на нови условия за доставка.

Поръчки до 10 лева се изпращат след предварително заплащане на тяхната стойност. Заплащането може да бъде извършено по банков път или по куриерска фирма Еконт . Изпращането на поръчки до 10 лева се извършва с фирма Еконт, като цената за доставка се заплаща от клиента при получаване на поръчката. Цените на доставка се определят според тарифата на куриерска фирма Еконт.

Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска фирма Лео Експрес. Цената на доставка се определя според тарифата на куриера и зависи от обема и големината на продуктите.

Доставката се поема от потребителя!

Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера.

При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се преизчислява според тарифната политика на куриера.  

Стоките могат да бъдат заплатени по банков път или с наложен платеж /при доставката/.

В цената за доставка е включена застраховка на поръчаната от вас стока.

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване.

Молим Ви при получаване на стоката да проверявате дали тя е здрава и неразопакована. В цената за доставка е включена и застраховка на поръчаната от вас стока, в случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма.

За целта е нужно да заявите за механична повреда при транспорта при самото получаване на продукта за да не може да се оспори застраховката!


Примерни цени за доставка:
Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема.
до 2 кг. - 4.99 лв.
до 5 кг. - 6.99 лв.
до 10 кг. от 6.99 - 12.99 лв.

Посочените суми са приблизителни!

По силата на член 55, ал. 1 от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.