Меню
Продукти в кошницата

Козметика за кола маска

Олио за почистване на кола маска след епилация - Bon Amour, различни видовеПредставяме ви професионално олио за почистване на кола маска Bon Amour. Пр..
13.80лв.
Козметично мляко, подходящо за отстраняване остатъците от кола маска. Продуктът осигурява нужната грижа за кожата след епилация, като успокоява и хидр..
13.80лв.
Препарат за почистване на кола маска от уреди - Bon Amour, ЛимонПрофесионален препарат за почистване на кола маска Bon Amour се отличава с изключителн..
15.60лв.
Мляко за след епилация, спомагащо за бързото отстраняване на остатъците от кола маска по кожата. Висококачествен продукт с италианско качество от утвъ..
15.80лв. 17.50лв.
Олио за след епилация Depilia - 1000мл.Нежно почистващо олио за след епилация с кола маска. То бързо почиства остатъците от кола маска след епилация. ..
22.80лв.
Балсам, намаляващ растежа на косъма. Предназначен за използване след кола маска. Кремът е с приятна текстура, която лесно се разнася и попива. Съдържа..
17.50лв.
Балсам за намаляване растежа на косъма след кола маска - ягода 500млКрем-балсамът се използва след почистване на кожата с олио за след епилация с кола..
17.50лв.
Маслото от арган е известно още като течно злато. То има свойството да успокоява.Прави кожата гладка и мека, паралелно с това я подхранва. Олиото е по..
11.50лв.
Изстудяващ спрей без миризма и токсични вещества. Frisco Spray е качествен продукт, който изстудява до -45°С. Лесен за прилагане - впръснете желаното ..
18.90лв.
Олиото е създадено на базата на нежна формула, съдействаща за отсраняване на остатъци от кола маска. Ефективно се грижи за кожата.Има успокояващо и ов..
15.80лв. 17.50лв.
Нежната формула на олиото е създадена специално да може да отстрани остатъците от кола маска. Ефективно се грижи за кожата.Има свойството да успокоява..
15.80лв. 17.50лв.
Крем, предназначен за употреба след епилация е изграден на базата на тоалетно мляко с плодови и билкови екстракти и инхибитор, който забавя растежа на..
4.90лв. 5.80лв.
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.