Меню
Продукти в кошницата

Козметика за кола маска

Козметично мляко, подходящо за отстраняване остатъците от кола маска. Продуктът осигурява нужната грижа за кожата след епилация, като успокоява и хидр..
13.80лв.
Мляко за почистване на кола маска, Мента - Ro.ial
Ново -10 %
Мляко за след епилация, спомагащо за бързото отстраняване на остатъците от кола маска по кожата. Висококачествен продукт с италианско качество от утвъ..
15.80лв. 17.50лв.
Олио за след епилация Depilia - 1000мл.Нежно почистващо олио за след епилация с кола маска. То бързо почиства остатъците от кола маска след епилация. ..
22.80лв.
Балсам, намаляващ растежа на косъма. Предназначен за използване след кола маска. Кремът е с приятна текстура, която лесно се разнася и попива. Съдържа..
17.50лв.
Балсам за намаляване растежа на косъма след кола маска - ягода 500млКрем-балсамът се използва след почистване на кожата с олио за след епилация с кола..
17.50лв.
Маслото от арган е известно още като течно злато. То има свойството да  успокоява. Прави кожата гладка и мека, паралелно с това я подхранва.  Олио..
11.50лв.
Невена и лайката са известни със своето противо- възпалително действие. Маслата им правят кожата мека и гладка, като същевременно я подхранват. Олиот..
15.80лв.
Изстудяващ спрей без миризма и токсични вещества. Frisco Spray е качествен продукт, който изстудява до -45°С. Лесен за прилагане - впръснете желаното ..
18.90лв.
Олиото е създадено на базата на нежна формула, съдействаща за отсраняване на остатъци от кола маска. Ефективно се грижи за кожата. Има успокояващо и ..
15.80лв. 17.50лв.
Нежната формула на олиото е създадена специално да може да отстрани остатъците от кола маска. Ефективно се грижи за кожата. Има свойството да успокоя..
15.80лв. 17.50лв.
Спрей, предназначен за премахване упоритите остатъци от кола маска върху уреди, повърхности и аксесоари за епилация. Продуктът бързо и ефективно разтв..
15.00лв.
Крем, предназначен за употреба след епилация е изграден на базата на тоалетно мляко с  плодови и билкови екстракти и инхибитор, който забавя раст..
4.90лв. 5.80лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.