Меню
Продукти в кошницата

Козметика за кола маска

Олио за почистване на кола маска след епилация - Bon Amour, различни видовеПредставяме ви професионално олио за почистване на кола маска Bon Amour. Пр..
13.80лв.
Козметично мляко, подходящо за отстраняване остатъците от кола маска. Продуктът осигурява нужната грижа за кожата след епилация, като успокоява и хидр..
13.80лв.
Препарат за почистване на кола маска от уреди - Bon Amour, ЛимонПрофесионален препарат за почистване на кола маска Bon Amour се отличава с изключителн..
15.60лв.
Хигиенични кърпички за почистване на кола маска след епилация. Кърпичките X-EPIL успешно премахват остатъците от кола маска, почистват, освежават и ов..
4.80лв.
Изстудяващ спрей 200 мл. - Frisco Spray
Изчерпан
Изстудяващ спрей без миризма и токсични вещества. Frisco Spray е качествен продукт, който изстудява до -45°С. Лесен за прилагане - впръснете желаното ..
18.90лв.
Крем, предназначен за употреба след епилация е изграден на базата на тоалетно мляко с плодови и билкови екстракти и инхибитор, който забавя растежа на..
5.80лв.
Козметичното олио съдържа билкови и плодови екстракти и е с аромат на пъпеш, които способстват за по- бързото успокояване на кожата след обезкосмяване..
5.60лв.
Козметично олио за почистване след кола маска - 500мл Козметично олио за почистване след кола маска - 500мл
Изчерпан
Козметичното олио съдържа билкови и плодови екстракти, които способстват по- бързото успокояване на кожата след процедура. С аромат на Ягода или Пъпеш..
14.80лв.
Олио за след епилация Depilia - 1000мл.
Изчерпан
Олио за след епилация Depilia - 1000мл.Нежно почистващо олио за след епилация с кола маска. То бързо почиства остатъците от кола маска след епилация. ..
22.80лв.
Мляко за почистване на кола маска, Мента - Ro.ial
Изчерпан
Мляко за след епилация, спомагащо за бързото отстраняване на остатъците от кола маска по кожата. Висококачествен продукт с италианско качество от утвъ..
17.50лв.
Олио за след епилация - Арган
Изчерпан
Маслото от арган е известно още като течно злато. То има свойството да успокоява.Прави кожата гладка и мека, паралелно с това я подхранва. Олиото е по..
11.50лв.
Олио за след епилация с масло от Евкалипт
-43 % Изчерпан
Олиото е създадено на базата на нежна формула, съдействаща за отсраняване на остатъци от кола маска. Ефективно се грижи за кожата.Има успокояващо и ов..
10.00лв. 17.50лв.
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.