Меню
Продукти в кошницата

Козметика за кола маска

Олио за почистване на кола маска след епилация - Bon Amour, различни видовеПредставяме ви професионално олио за почистване на кола маска Bon Amour. Пр..
13.80лв.
Козметично мляко, подходящо за отстраняване остатъците от кола маска. Продуктът осигурява нужната грижа за кожата след епилация, като успокоява и хидр..
13.80лв.
Препарат за почистване на кола маска от уреди - Bon Amour, ЛимонПрофесионален препарат за почистване на кола маска Bon Amour се отличава с изключителн..
15.60лв.
Хигиенични кърпички за почистване на кола маска след епилация. Кърпичките X-EPIL успешно премахват остатъците от кола маска, почистват, освежават и ов..
4.80лв.
Изстудяващ спрей без миризма и токсични вещества. Frisco Spray е качествен продукт, който изстудява до -45°С. Лесен за прилагане - впръснете желаното ..
18.90лв.
Олио за след епилация с масло от Евкалипт
-43 % Изчерпан
Олиото е създадено на базата на нежна формула, съдействаща за отсраняване на остатъци от кола маска. Ефективно се грижи за кожата.Има успокояващо и ов..
10.00лв. 17.50лв.
Олио за след епилация с масло от Лайка
-43 % Изчерпан
Нежната формула на олиото е създадена специално да може да отстрани остатъците от кола маска. Ефективно се грижи за кожата.Има свойството да успокоява..
10.00лв. 17.50лв.
Крем, предназначен за употреба след епилация е изграден на базата на тоалетно мляко с плодови и билкови екстракти и инхибитор, който забавя растежа на..
5.80лв.
Козметичното олио съдържа билкови и плодови екстракти и е с аромат на пъпеш, които способстват за по- бързото успокояване на кожата след обезкосмяване..
5.60лв.
Балсам за забавяне растежа на косъма след епилация - пъпеш
Изчерпан
Балсам, намаляващ растежа на косъма. Предназначен за използване след кола маска. Кремът е с приятна текстура, която лесно се разнася и попива. Съдържа..
17.50лв.
Балсам за намаляване растежа на косъма след кола маска - ягода 500мл
Изчерпан
Балсам за намаляване растежа на косъма след кола маска - ягода 500млКрем-балсамът се използва след почистване на кожата с олио за след епилация с кола..
17.50лв.
Козметично олио за почистване след кола маска - 500мл Козметично олио за почистване след кола маска - 500мл
Изчерпан
Козметичното олио съдържа билкови и плодови екстракти, които способстват по- бързото успокояване на кожата след процедура. С аромат на Ягода или Пъпеш..
14.80лв.
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.