Меню
Продукти в кошницата

Нагреватели за кола маска

Епилирането с помощта на кола маска е най-трайният и ефективен начин за премахване на неприятното нежелано окосмяване. То е приложимо на абсолютно всички части на тялото, включително лицето. С удобните и особено практични рол-он нагреватели можете да си правите кола маска практично и професионално съвсем сами, дори и в домашни условия. Така няма да бъде необходимо да търсите подходящ за това специален съд, да затопляте на котлона, да чистите цялото помещение след това… С новите рол-они за кола маска това става удобно, лесно, бързо, чисто, а резултатите са страхотни! Освен това рол-оните са много удобни и лесно преносими и при пътуване. Така навсякъде можете да изглеждате поддържани и добре по възможно най-лекият и приятен за вас начин!

Със сигурност модерните рол-они за кола маска са оптимален избор. Те са особено нежни и щадящи към кожата, създават комфорт и я успокояват. А самата лепкава смеска има дори разкрасяващи свойства. 

Рол-он кола маската е от ново, изключително модерно поколение. Тя е с оригинален и едновременно с това много практичен дизайн. С тази прекрасна съвременна иновация всяка жена може да бъде по-красива, дори в домашни условия. Така скъпите процедури в козметичен салон ще можете да си направите сама, а ще бъдете също толкова хубава. 

Уредът е малък и гъвкав, лесен за носене. В него е включен и специален капак, който предотвратява попадането на прах. Изключително удобният му дизайн осигурява супер равномерно разпределение на разтопената кола маска по кожата. След употреба тя е гладка, мека, ексфолирана по един от най-ефективните начини, и особено нежна при допир. Уредът е много точен - странично разположеният прозорец дава прецизна информация за количеството оставаща в пълнителя кола маска.

Употребата му е повече от лесна. Първо почистете старателно кожата на лицето или тялото и се уверете, че е абсолютно подсушена. След това ви остава просто да следвате инструкциите за употреба на опаковката – нанасяне, поставяне на лента и отлепване, и накрая да завършите със слагането на специални продукти след епилация. Бъдете красива и постигайте това с лекота. Защото красотата е винаги грижа!

Комбиниран нагревател за кола маска KIT COMBINATO EXECUTIVE 400Нагревател за кола маска KIT COMBINATO EXECUTIVE е специално създаден за салони с натов..
170.80лв.
Нагревател за кола маска кутия JOLLY 400Моделът е предназначен за загряване на кола маска в кутия от 400 мл. Уредът разполага с термостат за регулиран..
73.00лв.
Нагревател за кола маска ролон Set CompetitonМоделът е предназначен за патрон с кола маска от 100 мл. Изпълнението е качествено, като е използвана бял..
22.50лв.
Нагревател за кола маска - Модел SCA01 Уред за загряване на пълнители с кола маска от по 100 мл. Моделът е с удобен и изчистен дизайн, изключително..
42.00лв.
Двоен нагревател за кола маска ролон - KIT DUO EVOLUTIONПрофесионален уред изработен от висококачествена, термоустойчива пластмаса. Нагревателят е със..
83.00лв.
Нагревател за кола маска ролон - SET EVOLUTIONНагревател, предназначен за ролон 100 мл., отличаващ се с изчистен ергономичен дизайн.Изработен е от уст..
24.00лв.
Нагревател за парафин с компактен дизайн в небрежен бял цвят. Моделът притежава безопасност при работа благодарение на термоустойчивата пластмаса, не ..
89.00лв.
Троен нагревател за кола маска ролон - KIT TRIO EXECUTIVEМодел KIT TRIO EXECUTIVE е подходящ за салони с натоварен график. Той позволява нагряването н..
110.00лв.
Нагревател за кола маска ролон модел WH00Модел WH00 е предназначен за работа с кола маска ролон от 100мл.Качествен продукт с ергономичен дизайн. Стран..
33.00лв.
Качествен италиански нагревател за кола маска в ролон Q-line 100% качество от Италия! Един от най-практичните и удобни уреди за нагряване на к..
32.00лв.
Нагревател, предназначен за нагряване на кола маска в кутия. Модел PA5900 е качествен уред, който се характеризира с безопасност при работа, лесен за ..
157.00лв.
Нагревател за кола маска в бледосин цвят. Моделът е удобен, с ергономичен и функционален дизайн, предразполагащ към лесна работа. Уредът е предназначе..
39.80лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.