Меню
Продукти в кошницата

Консумативи

Чехлите са задължителна част за посрещане на клиентите във вашия козметичен салон, масажно студио или медицински център. Предлагаме ви стабилни еднокр..
0.99лв.
Двупластови еднократни хартиени кърпи на ролка Кърпи за еднократна употреба с много добър попивателен и абсорбиращ двоен слой хартия. Кърпите са подхо..
34.00лв.
Еднократно бельо - прашки в черен цвят. Изработени от нетъкан текстил - мек и много приятен на допир. Не предизвиква раздразнения по кожата. Размерът ..
2.50лв.
Защитни ръкавици за еднократна употреба от нитрил, без талк, 100бр Защитни ръкавици за еднократна употреба от нитрил, без талк, 100бр
Ново Изчерпан
Нестерилни еднократни ръкавици, изработени от нитрил. Не предизвикват алергични реакции. Без латекс и талк. Предлагат се в черен цвят.Една кутия ..
29.00лв.
Еднократни двупластови хартиени кърпи на ролка.Предлагат се два варианта:- Ролка от 6 броя- Ролка от 12 брояРазмери: 25х52 см.Производител: Гърция..
3.80лв.
Калцуните са изработени от полиетилен и осигуряват добра хигиена на работното място. За еднократна употреба.Универсален размер.Ластични.Произведе..
1.50лв.
Калцуните са изработени от полиетилен и осигуряват добра хигиена на работното място. За еднократна употреба.Универсален размер.Ластични.Произведе..
1.50лв.
Непромокаеми чаршафи - 68 см - модел SB127- синиПодходящи за масажни студиа, козметични и медицински центрове. Хартиеният слой е подсилен с плътно при..
11.50лв.
Еднократни TNT чаршафи ролка в бяло от 60см или 70смПредназначени за повишаване хигиената на работното място. За еднократна употреба.Характеристики:ши..
13.50лв.
Aurelia vintage еднократни ръкавици от латекс с пудра M размер по 100 брояНестерилни ръкавици за еднократна употреба. За предпазване и защита на р..
21.00лв.
Показани 1 от 12 | 74 (7 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.