Меню
Продукти в кошницата

Консумативи

Непромокаеми чаршафи ТNТ - 68 см. - модел ST147Здрави чаршафи за еднократна употреба, изработени от нетъкан текстил и непромокаемо фолио.Характеристик..
15.90лв.
Двупластови хартиени кърпи на ролка. Изработени от релефна хартия, която има перфорация през 40 см. Предназначени за еднократна употреба в козметични ..
8.90лв.
Найлонови чаршафи пакет от 50 брояЧаршафи за еднократна употреба, изработени изцяло от найлон. Подходящи са за използване при редица процедури, както ..
28.60лв.
Еднократни TNT чаршафи ролка са подходящи за употреба в козметични, масажни студиа и СПА центрове.Спомагат за поддръжката на хигиена на работното мяст..
13.50лв.
Еднокатни чехли от нетъкан текстил, характеризиращ се със здравина и качествена изработка. Могат да се използват в косметични, масажни и СПА салони и ..
0.38лв.
Чехли от нетъкан текстил - 50 брояЧехли със затворени пръсти, за еднократна употребаИзцяло изработени от нетъкан текстил и подсилени с шев.Предлагат с..
17.40лв.
Чехли за педикюрУдобни чехли за еднократна употреба, с отворени пръсти, предназначени за педикюр. Изработени са от пяна, като се предлагат в оражево и..
0.50лв.
Чехли за еднократна употреба от хавлиена материя - 1 чифтЧехлите са подходящи както за използването в козметични салони, СПА центрове и масажни студиа..
3.20лв.
Сини ръкавици от нитрил 100 бр.Ръкавиците са здрави и устойчиви на препарати. Предпазват ръцете, като едновременно Ви помагат да поддържате добра хиги..
14.70лв.
Нитрилови ръкавици за еднократна употреба - кутия 100 броя - ЧерниРъкавиците Ви дават надеждна защита както от микроорганизми, така и от препарати и з..
14.70лв.
Нитрилни ръкавици с екстракт от Алое вера - 100 бр.За еднократна употреба, тези ръкавици са подходящи за защита при работа. Екстрактът от Алое вера ов..
15.60лв.
Нитрилни ръкавици за еднократна употреба в розов цвят - кутия 100 брояИзработени от устойчив и добре защитаващ материал, спомагат за отлична хигиена п..
13.50лв.
Показани 1 от 12 | 37 (4 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.