Меню
Продукти в кошницата

Чехли за еднократно ползване

Чехлите са задължителна част за посрещане на клиентите във вашия козметичен салон, масажно студио или медицински център. Предлагаме ви стабилни еднокр..
0.99лв.
Чехли от нетъкан текстил - 100 брояЧехли със затворени пръсти, за еднократна употребаИзцяло изработени от нетъкан текстил и подсилени с шев.Предлагат ..
25.90лв.
Чехли за педикюр в различни цветове. Чехлите са предназначени за еднократно ползване. Предлагат се в универсален размер.1 чифт - 1.20 лв. 12 чифта в о..
1.20лв.
Чехли за еднократна употреба от хавлиена материя - 1 чифт
Изчерпан
Чехли за еднократна употреба от хавлиена материя - 1 чифтЧехлите са подходящи както за използването в козметични салони, СПА центрове и масажни студиа..
3.20лв.
Еднократни хавлиени чехли, отворени
Изчерпан
Еднократни чехли с отворени пръсти, подходящи за еднократна употреба. Предлагат се в бял цвят. Размерът е универсален. За ползване в салони за красота..
2.80лв.
Чехли от нетъкан текстил - еднократни Чехли от нетъкан текстил - еднократни
Изчерпан
Еднокатни чехли от нетъкан текстил, характеризиращ се със здравина и качествена изработка. Могат да се използват в косметични, масажни и СПА салони и ..
0.38лв.
Еднократни отворени чехли от TNT - 50 чифта
Изчерпан
Чехли за еднократна употреба, изработени от TNT текстил. Чехлите са с отворени пръсти, с ластици в горната част, които не позволяват изхлузване. Разме..
17.40лв.
Еднократни чехли от нетъкан текстил Еднократни чехли от нетъкан текстил
Изчерпан
Еднократни чехли, изработени от нетъкан текстил. Моделът е с отворени пръсти и е подходящ за козметични салони, СПА центрове, масажни студиа, педикюр ..
0.38лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.